Publicat el 25/04/2020

Al llarg de la setmana vinent es prepararan els ‘kits de connexió’ amb ordinadors, targetes SIM i routers, en funció de les demandes detectades que han fet arribar les escoles i instituts

Un cop el Departament d’Educació de la Generalitat ha fet el procés de dotació d’equips informàtics i connectivitat per a l’alumnat de 2n de batxillerat, l’Ajuntament de Vilassar de Mar portarà la connectivitat a la resta de famílies que no disposen d’Internet a casa per tal de garantir que els alumnes de primària, secundària i batxillerat puguin seguir el curs escolar per via telemàtica.
Per una banda, des del consistori  es subministraran targetes SIM de dades i routers per a la connectivitat i, per l’altra, els centres escolars posaran a disposició de l’alumnat els equips informàtics.
Els centres han acordat un marc de col·laboració entre ells per abordar les situacions i els problemes que vagin sorgint en aquest procés. L’Ajuntament per la seva banda, en funció dels canvis de situacions que puguin haver d’aquí a final de curs i d’acord amb els centres, complementarà les connexions informàtiques i, si calgués, la dotació d’ordinadors per a l’alumnat.
L’Ajuntament els repartirà els ‘kits de connexió’ amb ordinadors, targetes SIM i routers directament a les cases de les famílies que els necessiten.

Des de l’Ajuntament, que està en contacte permanent amb els centres educatius, s’agraeix a les escoles i instituts la comunicació, predisposició i suport entre elles. També es vol agrair les mostres de solidaritat que s’han fet arribar de la ciutadania obrint el seu Wifi particular perquè d’altres que no en tenen el puguin fer servir, sobretot per seguir el curs escolar.

 

 

Deixa un comentari