Publicat el 19/03/2018

En el que es porta de 2018 ja han mort a les carreteres catalanes 44 persones, sis de les quals només aquest cap de setmana

La sinistralitat viària a Catalunya està arribant a nivells “d’alarma social”, amb un important repunt dels accidents i de les víctimes mortals.
Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit (SCT) i Mossos han activat un “pla de xoc” de vigilància “intensiva” arreu del territori per evitar més sinistres. Durant el 2018 ja han perdut la vida 44 persones a les carreteres catalanes, quan durant el mateix període en van ser 24.
I només aquest cap de setmana ja han mort sis persones, els dos ocupants d’una motocicleta, un vianant que va ser atropellat i tres persones que viatjaven en cotxe.
La directora del SCT, Eugènia Domènech, ha assenyalat aquest diumenge en una atenció als mitjans al Centre d’Informació Viària de Catalunya (CIVICAT) que cal fer un “toc d’atenció” a tots els usuaris de la xarxa viària perquè l’accidentalitat està sent “dispersa i multifactorial”.

ACN Barcelona
Foto: Pla obert de dos agents dels Mossos d’Esquadra observant el punt de la C-31, a Vilanova, on s’ha produït l’accident mortal, i amb matolls cremats per l’incendi de la motocicleta. Imatge del 17 de març del 2018

Deixa un comentari