Publicat el 17/05/2019

A més de la carrera del dia 19 de maig, Calella acull la versió infantil IRONKIDS i la EXPO

Calella serà l’escenari el proper 19 de maig de l’IRONMAN 70.3 Barcelona per sisè any consecutiu on pràcticament 3.000 atletes buscaran creuar la línia de meta de la prova.

Amb 1.900 metres de natació per les aigües del mar Mediterrani com a primer plat, els atletes tindran al sector ciclista un exigent repte. Un traçat muntanyós pel Montseny de 90 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu que els portaran de nou a Calella, on els esperaran 21 quilòmetres finals de carrera a peu.

Amb 60 places classificatòries pel Campionat de Mon IRONMAN 70.3 que tindrà lloc a Niça (França), la nostra ciutat tindrà atletes d’alt nivell, començant per l’elit.

Amb el dorsal 1, el belga Bart Aernouts, tercer l’any passat, encapçala una llista on també estan presents el britànic David McNamee, segon al 2018; el francès Antony Costes i altres Top 10 d’anteriors edicions, com l’atleta local Víctor del Corral, el britànic Elliot Smales i l’italià Domenico Passuello.

En la categoria femenina, l’alemanya Anja Ippach lidera una llista on també destaquen, entre d’altres, la francesa Charlotte Morel, que ja va pujar al podi al 2017; o la britànica Fenella Langridge, segona l’any passat.

La variada representació d’atletes en quant a nacionalitats és una de les senyes característiques de l’IRONMAN 70.3 Barcelona, que a més compta amb una extensa Expo oberta durant tot l’esdeveniment. Com sempre, l’IRONKIDS i la Festa de Benvinguda als atletes seran altres moments d’interès i tradicionalment de gran afluència de públic.

Deixa un comentari