Publicat el 23/06/2016

Ja ha arrivat el dia de la popular revetlla de Sant Joan al parc de Vallbellida, una activitat organitzada per l´Associació de Veïns de Vallbellida que compta amb la col·laboració de
l´Ajuntament. 
S´hi esperen més de 400 persones, que soparan les viandes que cadascuna de les famílies i colles d´amics haurà preparat per a l´ocasió.
L´Associació de Veïns es cuida del servei de bar i del ball, a càrrec d´un discjòquei. Hi haurà festa i ballaruga fins a ben entrada la matinada.

La flama del Canigó
Com mana la tradició, la foguera de Sant Joan s´encendrà amb la flama del Canigó, que haurà estat duta a Teià des del cim de la Catalunya Nord per un grup de muntanyencs i atletes de diverses poblacions del Baix Maresme. 
A Dosrius el Club Excursionista Teià agafarà el testimoni i dura la torxa fins a Teià per l´N-II.

Pels volts de les 21h, la flama arribarà al final del seu recorregut. Llavors tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec d´un representant d´Òmnium Cultural de la població i l´encesa de la foguera a càrrec dels Joans i Joanes de Teià. 
El ninot que presidirà el foc haurà estat realitzat per un grup de nens i nenes en un taller a La Unió, els dies previs.

Deixa un comentari