Publicat el 12/08/2020

Es comença a respirar ambient de Festa Major a Cabrils, i és que dels dies 14 al 18 d’agost se celebrarà la Festa Major de Santa Helena de la forma més segura possible

L’Ajuntament de Cabrils ha dissenyat una programació adaptada a la situació actual, després d’haver avaluat tots els escenaris possibles per garantir, per sobre de tot, la seguretat i benestar de les persones, i per mantenir el seu suport i compromís amb el sector de la cultura.

Enguany serà diferent, amb un format reduït i complint amb totes les mesures de seguretat sanitària exigibles. Per això, una de les novetats és que s’haurà de reservar i comprar entrada anticipada per poder assistir a les activitats. El cost d’alguns espectacles serà d’1€ que es destinarà a la Marató de TV3 que enguany va dedicada a la COVID-19.
Per maximitzar la seguretat sanitària, els actes de la Festa Major es repartiran en diferents ubicacions. A la carpa de l’Escola l’Olivera hi haurà els actes del matí i de la tarda, mentre que a la pista es faran els de nit. També s’hi trobaran activitats als carrers del poble, al camp de futbol i a Can Barba, on es faran les proves de La Santa Penya.
La Festa Major ens oferirà una varietat de propostes per a totes les edats. Música, circ, teatre, humor, sardanes… No obstant això, hi faltarà la Mostra Gastronòmica, però no ens quedarem sense tastets de la gastronomia que tant caracteritza Cabrils. Primers, segons, dolços i salats seran servits en envasos sostenibles pel medi ambient. A més, s’oferiran elaboracions en altres formats, fetes per persones del poble que es dediquen al món de la restauració.

Per últim, però molt important, hi haurà un punt lila on es donarà informació, pedagogia, assessorament i on, sobretot, es vetllarà perquè sigui una festa segura pel que fa a les agressions sexistes i LGTBIfòbiques.

Pots consultar el programa de la Festa Major i totes les mesures de seguretat referents a la COVID-19 fent clic en aquest enllaç:
https://www.cabrils.cat/ADOAC/AJUNTAMENT/CULTURA_I_FESTES/FESTES/FM_StHELENA/FMSHelena20.pdf
Compra i reserva les teves entrades a través d’aquest enllaç: https://www.cabrils.cat/fmsh2020/

Deixa un comentari