Publicat el 13/04/2021

A partir del 2 de maig els vermuts musicals comencen a moure’s pels diferents barris de la ciutat de Mataró recuperant el seu format itinerant en col·laboració amb les entitats veïnals

Pràcticament un any després de l’aplicació de les primeres mesures de confinament, els vermuts musicals van anunciar el seu retorn el passat mes de març amb quatre concerts a la carpa del Parc Central Vell de Mataró.
Després de l’èxit d’aquesta edició especial dels vermuts, fent sold out d’entrades en tots els concerts programats, amb gairebé 200 assistents per acte, per fi torna el format habitual itinerant amb l’objectiu de descentralitzar la cultura i apropar-la als diferents barris de la ciutat de Mataró.
En aquesta nova temporada de concerts vermut es recupera la col·laboració amb les associacions veïnals, que participen de l’organització de l’acte i del disseny de la programació musical.
Si bé recuperem aquesta col·laboració així com la itinerància dels actes, malauradament, de moment encara no es podrà disposar de servei de bar i els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.

El proper vermut musical tindrà lloc el diumenge 2 de maig als Jardins de l’Antic Escorxador, a l’escenari situat dins el recinte, un acte en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Santes Escorxador.
Com ja és habitual en aquesta situació de pandèmia, les persones que vulguin assistir hauran de fer reserva prèvia d’entrada per tal de tenir un registre dels assistents i poder controlar l’aforament de l’espai, que es tancarà per tal de seguir la normativa vigent.
Aquelles persones que reservin entrada  finalment no puguin venir hauran de desbloquejar la seva entrada per tal de deixar el seu seient a nous assistents.
El grup que enceta aquesta temporada de vermuts musicals pels diferents barris de Mataró que té previst durar fins al mes de Juliol, és Jodie Cash. Jodie Papaceit és la veu de Jodie Cash, una formació maresmenca amb influències del Rock, el Country i el blues que ve a presentar el seu darrer àlbum; “Mil Noches”, publicat el març d’aquest any.
A més, la formació ha pogut gaudir aquest any d’una beca impulsada per Cases de la Música dins el Programa de Suport a la Creació 2021. Jodie Cash té taules, carisma, simpatia i una veu molt rica en registres que segur que sorprendrà molt gratament al públic assistent!

El segon vermut musical de maig tindrà lloc el diumenge 16 de maig al Pati de Can Marchal amb el grup Sweet Little Swing. Les següents cites dels vermuts musicals les anirem anunciant progressivament a mesura que es tanqui la programació.
Fins el moment, està previst col·laborar amb entitats veïnals com l’Associació de Veïns de Cerdanyola, L’Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies o l’Associació de Veïns de Molins entre d’altres, així com seguir apostant i prioritzant grups de km 0, oferint l’oportunitat a bandes emergents i/o amateurs de la ciutat i la comarca un espai proper per donar-se a conèixer i tocar.

Des de La Casa de la Música de Mataró celebrem l’èxit de públic en tots els actes culturals realitzats i agraïm el suport i la confiança del públic, que un cop més està demostrant que creu en la necessitat de música en directe i aposta per la cultura segura. Esperem que els i les assistents celebrin la recuperació dels vermuts mòbils i s’apropin a gaudir d’aquesta proposta per seguir sentint, amb més il·lusió que mai, música en directe a l’aire lliure!

Els Vermuts musicals tenen un canal de comunicació propi per a estar al dia de les novetats o canvis d’última hora. Per formar-hi part només s’ha de fer arribar un WhatsApp al número 722 353 418 expressant la voluntat d’entrar al grup de difusió.  Instagram Vermuts: @vermutsmusicals – Número de whatsapp: 722 353 418

Vermuts Musicals Maig:

* Vermut musical amb JODIE CASHÇ
Formació: Jodie Cash (Veu) Toni del Amo (piano), Toni Espelta (Guitarra)
Dia: diumenge 2 de maig.
Horari: Obertura de portes: 11.30h | Inici del concert: 12.00h
Espai: Jardins de l’Antic Escorxador (C/Prat de la Riba 110, Mataró)
Entrades: Gratuït amb reserva prèvia:
https://entradas.codetickets.com/entradas/id/9971/casa-de-la-musica-mataro/web

Filla de músics professionals, Jodie Papaceit, vocalista de Jodie Cash, porta el talent als gens. Des de ben petita sempre ha estat en contacte amb la música Surenya nord americana i el Country. Després de l’èxit del seu projecte Jodie Cash Fingers, formació amb la qual va rebre molt bones crítiques de mitjans de premsa del sector musical molt reconeguts, el 2018 inicia una nova proposta juntament amb Toni Espelta i Toni del Amo.

* Vermut musical amb SWEET LITTLE SWING
Formació: Alba Quinto (veu), Esteve Genís (veu i guitarra)
Dia: diumenge 16 de maig
Horari: Obertura de portes: 11.30h | Inici del concert: 12.00h
Espai: Pati de Can Marchal (Mataró)
Entrades: Gratuït amb reserva prèvia:
https://entradas.codetickets.com/entradas/id/9972/casa-de-la-musica-mataro/web

Sweet Little Swing són una formació de músics amb una llarga trajectòria musical en l’àmbit professional. Amb més de vuit anys de treball en diferents projectes i actuacions, Ginger (Alba Quintos) i Steve Ranger (Esteve Genís) creen el conjunt “Sweet Little Swing” per aportar un toc de glamur amb aire fresc i originalitat.  Sweet Little Swing ofereixen un repertori ideal per oferir un espectacle molt especial i estilístic, que segur que farà moure el cul a la cadira al públic assistent!

Altres  Activitats de la Casa de la Música a l’abril:

MARIALLUÏSA + LLUIS CABOT
– Dia: Divendres 16 d’abril
– Horari: 19.15h
– Espai: Clap
– Preus: 12 anticipada. 15 taquilla
-Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/9163/curtcircuit/online

MERITXELL NEDDERMANN
– Dia: Dissabte 17 d’abril
– Horari: 20.00h
– Espai: Clap
-Preus: 12 anticipada. 15 taquilla
-Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/meritxell-neddermann_9125/14480/curtcircuit/online

ALBERT PLA (TEATRE MONUMENTAL)
Albert Pla (Espectacle Miedo 2.0)
– Dia: Dissabte 24 d’abril
– Horari: 20.00h. Obertura portes 19:30h
– Espai: Teatre Monumental.
– Preu: 25€
– Entrades: https://www.entradesculturamataro.cat/acte/miedo-20-16372

XICS’N’ROLL TRIBUT: DESCOBREIX QUEEN
Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, I Want To Break Free, Under Pressure, … Farem un repàs per la discografia d’una de les bandes més mítiques de la història del rock.
– Dia:
Diumenge 25 D’abril
– Horari: 12.00h. Obertura portes 11:30h
– Espai: Teatre l’Aliança: carrer Bonaire, 25
Preus:
· Menors de 3 anys: gratuït
· Entrada anticipada 8€
· Entrada a taquilla: 10€
· Pack d’entrades 2 adults + 2 infants: 25€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/xics-n-roll-tribut:-descobreix-queen/14876/casa-de-la-musica-mataro/web

 

 

Deixa un comentari