Publicat el 13/10/2021

Aquest diumenge s’ha celebrat la primera de les tres ballades de sardanes que tindran lloc al passeig marítim organitzades conjuntament per l’Ajuntament i els Amics de la Sardana

Els Amics de la Sardana han preparat un programa de ballades amb diferents cobles, la primera ha tingut lloc aquest diumenge amb la Cobla Contemporània.
Les properes se celebraran:
Diumenge 17 d’octubre amb la Cobla Bisbal Jove i
Diumenge 24 d’octubre amb la Cobla Sabadell.
Les ballades es fan al Passeig de Mar a les 11.30h, al costat del parc infantil.

Aquestes ballades són el preludi de l’estrena el proper 7 de novembre de l’espectacle Sardanova que es va suspendre per la COVID i que s’havia de presentar per la Gran Nit de la Sardana del juliol de 2019. Aquest any l’espectacle  es va poder veure al Teatre Auditori de Granollers .

L´espectacle Sardanova és un concert de música fusió que recupera la fórmula d´èxit de la Sardanova com a punt de trobada entre sardana i les sonoritats rock-pop-funk, amb Santi Arisa a la bateria, el grup Lakatans (Baix, Guitarra elèctrica, Teclats) i la Cobla Contempo-rània. Alhora és un espectacle de dansa, amb l´exhibició de la Colla Creixent de Canet de Mar, qui ens fan arribar la seva pròpia lectura de la Sardanova.
Una proposta atractiva per a amants de la sardana i la dansa tradicional, però també per a amants de la dansa contemporània, que descobreixen un format diferent de la disciplina, amb un caràcter que pot ser més proper al públic i més popular.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Canet de Mar

Deixa un comentari