Publicat el 10/04/2021

Tot i que no està marcada com a festiva en el calendari laboral, la festa de Sant Jordi és una de les més esperades en el programa festiu català

És el moment de passejar entre l’olor de les roses, descobrir les novetats bibliogràfiques, gaudir del so de la cobla i escoltar la llegenda de Sant Jordi…
L’any passat vàrem celebrar Sant Jordi: (https://arenysdemar.cat/santjordi2020) tancats a casa. Però no hi vàrem renunciar. Aquest any encara que seguim amb fortes mesures sanitàries, podem tornar a celebrar-la a la Riera i en espais preparats per l’ocasió.
Les regidories de Cultura i Festes han preparat un conjunt d’activitats que podeu trobar al nou web de Sant Jordi: https://arenysdemar.cat/santjordi.
La programació preveu un seguit de  presentacions de llibres: https://arenysdemar.cat/40338 al pati del Convent de les Clarisses, on ha de contruir-se la nova biblioteca local.
També s’ha mantingut un espai participatiu, que tant bé va funcionar l’any passat, per compartir  poemes relacionats amb Sant Jordi, el llibre o la rosa, dels vostres autors preferits o escrits per vosaltres mateixos.
També s’ha obert un altre espai per penjar els dibuixos relacionats amb la Festa que espera les aportacions des de casa.

 

Deixa un comentari