Publicat el 17/09/2014

El proper 20 de setembre de 2014  es vol fer el V Torneig de Vòlei Platja de Bombers “Memorial Horta de Sant Joan”.
Atès que la participació en l’última edició va ser de 18 equips inscrits anima a repetir‐ho enguany. L’any passat va ser una jornada esplèndida amb un dia fantàstic i esperem que aquest any es pugui repetir. Els que no varen poder venir,  teniu una nova oportunitat… Està previst fer‐ho a la platja de Mataró, en el mateix lloc que les darreres edicions; amb la finalitat de compartir un matí entre companys amb els que no es té ocasió de trobar‐se sovint.
Es disposarà d’un mínim de 4 pistes senyalitzades, megafonia, música per tenir un ambient amb marxeta i begudes. El lloc està a prop de bars, restaurants, gelateries, etc. Com sempre es vol fer una samarreta o algun detall com a recordatori del torneig.
En aquesta ocasió es pensa en uns 12€ d’inscripció, per participant, per costejar les despeses, però l’import definitiu es conformarà més endavant.
Cada equip constarà de 4 jugadors sense límit de reserves, el reglament s´enviarà directament als equips participants.
Pot participar-hi tothom relacionat amb Bombers (funcionaris, voluntaris, auxiliars d’ofici forestal i EPAF, personal administratiu de la DG, operadors de les Sales de Regió i SCB, taller ràdio, taller mecànic, unitats logístiques, etc.)
Per motius d´organització, agrairem que confirmeu amb la preinscripció, el més aviat possible i abans del 16 d’agost, la vostra intenció de participar trucant al Telèfon: 938 151 111 (Sergio Jiménez, Parc de Bombers de Vilanova i la Geltrú) o enviant un correu a:
torneigvoleibombers@gmail.com, indicant el nom de l’equip i els noms dels integrants, així com un telèfon de contacte. Animeu‐vos!

Deixa un comentari