Publicat el 26/01/2018

Vidmar Festiva, un espai on trobar peces exclusives, dissenys d’edició limitada, prints i originals d’artistes en un ambient relaxat i creatiu

El dissabte 3 de febrer Vidmar Festival torna amb una nova edició  a l’espai cultural de Can Bisa.  Aquest espai emblemàtic reunirà durant només un dia a artistes i dissenyadors de diferents disciplines que exposaran i vendran les seves obres i dissenys en una trobada cara a cara amb el públic.
Jornades on la creativitat i la passió es respira en l’aire, els artistes i dissenyadors mostraran obres originals, dissenys exclusius i únics.

El visitant tindrà l’oportunitat de conèixer i adquirir aquestes peces directament del propi artista i dissenyador. Oportunitat única per poder conèixer, a més, el seu procés creatiu i descobrir en primera persona el que s’amaga darrere de cadascuna d’aquestes creacions.

La vintena d’expositors que componen aquesta edició de Vidmar Festival s’ompliran amb els treballs d’un ampli ventall d’artistes i dissenyadors nacionals, joves creatius emergents i alguns més consagrats.
Comptarem amb la presència de Randomagus, artista del collage resident a Barcelona i creador del cartell d’aquestes jornades, Javi Savi, Tabatha Shop, Gemma Parreño, David Ortiz, Eli Bosch, Restaurart,, David Fortino, Bet Moret, Kai Bcn, Alex FC il·lustració, Nurnoir, Olga Negre, Eli Juanmartí i Sarah Meyer entre d’altres. Podrem gaudir de les actuacions de Roses Barcelona, ​​Ocata i la nostra estimada i única Sara Layn, l’exhibició de dansa de l’Escola Alba Hayal, el taller tapís de macramé Li Coquelicot Barcelona i les classes de ioga de Silvia Deví i Molt mes que ioga, acompanyats de la millor proposta gastronòmica de Les Creps Bretons i Matcha Colors.

Vidmar Festival és art, disseny i poesia, jornades plenes de talent i una oportunitat d’acostar projectes únics al públic. Tot això el proper dissabte 3 de febrer, d’11 a 21 hores, a Can Bisa, carrer Montserrat, 2 de Vilassar de Mar. Entrada gratuïta.

Deixa un comentari