Publicat el 30/06/2017

Com a novetat de la Shopping Night, enguany es decoraran els carrers amb motius del circ.

Aquest proper dissabte 1 de juliol es farà una nova edició de la Shopping Night. Els comerços que hi participen obriran fins a les 12 de la nit i es faran diverses activitats promocionals i festives.

La majoria de les activitats es concentraran als carrers Gran Via (entre Riera i Carretera de Vilassar de Dalt), Jacint Verdaguer  (entre Riera i Elisenda de Montcada), Marina (entre Gran Via i Enric Granados),  Sant Antoni i Miquel Moragas. Des del migdia i fins que finalitzi la Shopping Night, els vehicles no podran circular per aquests carrers.

Entre les activitats confirmades hi haurà actuacions musicals en directe; tast de caves i de gastronomia; photocalls i tallers infantils al nucli antic; patinatge i master class de ball a la plaça de la Sardana;  exhibició d’arts marcials i gimnàstica a la plaça dels Països Catalans;  tallers infantils, exhibicions de ball i gimnàstica, tastets gastronòmics i música a la Gran Via; actuacions infantils al carrer Jacint Verdaguer;  així també com actuacions de malabaristes, monociclistes i altres artistes del circ per tot el poble.

Alhora, bona part dels establiments comercials i de restauració oferiran ofertes especials als clients.

Deixa un comentari