Publicat el 07/04/2021

L’objectiu d’aquest concert es el de “Xuklar” els mals rotllos del càncer adolescent, a través de la música i a la vegada, recaptar fons per garantir la gratuïtat dels serveis que s’ofereixen a les famílies que tenen un infant o adolescent malalt de càncer

Un altre dels objectius es el de fer visible la realitat dels joves amb càncer des d’espais que els identifiquin i donar a conèixer la feina que fa l’AFNOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya)
Seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat que marca la normativa COVID-19, s’ha pogut treballar per poder oferir una gran tarda de música en viu.
El concert es farà amb la banda tribut que ha volgut estar amb nosaltres: Querencia Animal – Tribut a El último de la Fila
Dia: Diumenge 18 d’abril
Hora: les 20,45h
Lloc: Sala de Concerts Salamandra – salamandra@salamandra.cat
Adreça: Av. Carrilet, 235- Hospitalet de Llobregat
Les entrades, que tenen un cost de 12€, es poden comprar a través de la pàgina web:
https://entradas.codetickets.com/entradas/querencia-animal-/15726/salamandra/online

Per tal de poder garantir la seguretat de tothom, s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents, com són l’ús obligatori de la mascareta i mantenir la distància de seguretat establerta.
L’aforament serà limitat, i s’haurà de seguir els concerts des del lloc corresponent. L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic per tothom.

Volem agrair molt especialment a la sala Salamandra per la cessió de l’espai, així com l’ajuda i totes les facilitats posades des del moment que els vam explicar el projecte.
Tenim moltes ganes de veure-us després de tant de temps, i de poder tornar a compartir una gran nit de música amb tots vosaltres.
En nom de #rockpelsxuklis i AFANOC us volem donar les gràcies per tornar a ser, i pel vostre suport en aquests moments tan difícils per a tothom. Ara més que mai necessitem garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies! #rockpelsxuklis – Música pels joves amb càncer
AFNOC- Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

 

 

Deixa un comentari