Publicat el 16/09/2019

Enguany se celebra la tercera edició de la Nit de Tapes, i es preveu una assistència superior a la del 2018, amb més de 8.000 visitants

El dissabte 28 de setembre se celebrarà la 3a edició de la Nit de tapes al Mercat de Montgat, una de les millors festes del poble, on els assistents podran degustar tota mena de tapes elaborades pels diferents establiments del Mercat. Un dels objectius és la d’obsequiar al poble amb una nit plena de gastronomia, diversió, música, però sobretot de bon menjar.

A partir de les 8 del vespre tots els assistents podran gaudir de les diferents propostes gastronòmiques, i alhora gaudir d’activitats i música en directe. Per amenitzar la vetllada, hi haurà activitats per als més petits: pintacares, tallers d’estampació, així com l’actuació dels tabalers de la Colla de Montgat.
Pels amants de la música en directe, hi haurà dos concerts dels grups ADT en Acústic i Retro’s, i com a novetat d’aquest any, s’entregaran els premis del “Concurs de foto de l’estiu” als diferents guanyadors.

Per facilitar la mobilitat i l’estada dels assistents, a partir de les 8 del vespre, i fins a les 24 h, l’aparcament serà gratuït. L’entrada a la Nit de tapes al Mercat de Montgat és totalment gratuïta per a tots els públics i es mantenen els preus de l’any passat: 2,5€ la tapa, 2€ vi i 1,5€ begudes.
La Nit de Tapes compta amb l’organització de l’Ajuntament de Montgat, la col·laboració de DO Allela i la Diputació de Barcelona.

 

Deixa un comentari