Publicat el 10/07/2021

En la seva vint-i-quatrena edició, l’esdeveniment s’ha adaptat per tal de realitzar-se de forma segura

El festival de teatre còmic del Masnou compleix vint-i-quatre anys. Després de l’obligada suspensió de l’any 2020, la seva tornada s’ha planificat en un format molt reduït, però amb l’essència i les ganes de tornar a fer gaudir a totes les persones assistents.
El que va néixer com a un punt de trobada estival amb la cultura ha esdevingut en tot un símbol per al poble del Masnou i s’ha erigit en un espai de projecció per a molts dels actors, actrius i companyies que han passat per l’esdeveniment.
Encara que en els seus inicis se celebrava al Pati del Casino, a partir de la cinquena edició es va traslladar a la Platja d’Ocata, localització que s’ha consolidat com a lloc emblemàtic de la festa.

L’objectiu principal del festival d’aquest any és retrobar-nos amb aquest espai de cultura tan important del Masnou, de forma segura i en diferents localitzacions. Així, al Ple de Riure d’enguany presenta la següent programació:

 • Duo Laos Otros aires.
  Dijous 15 a les 19:30 hores a la plaça de Ramón i Cajal.
 • Companyia Anna Confetti A la fresca.
  Divendres 16 a les 19:30 hores a la Plaça nova de les dones del tèxtil.
 • Companyia Yllana The Primitals.
  Divendres 16 i dissabte 17 a les 22 hores a l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.
 • Companyia Bot Project Collage.
  Dissabte 17 a les 19:30 a la placeta de Ca n’Humet.

D’altra banda, les contingències han obligat a fer un festival menys ambiciós que altres anys. Per aquest motiu, l’aforament serà limitat i s’hauran de complir amb les mesures
Per assistir-hi, heu d’adquirir les entrades al portal: www.quedat.com
El programa del Ple de Riure 2021: www.plederiure.cat

 

 

 

 

Deixa un comentari