Publicat el 30/06/2017

La terrassa del complex hoteler, esportiu i comercial Sorli Emocions a acollirà aquesta tercera edició, tots els dissabtes de juliol i agost, amb música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure.

Els dissabtes de juliol i agost a les 23H Sorli Emocions proposa un total de 9 nits amb la millor música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure a la terrassa d’aquest complex comercial i esportiu situat a Vilassar de Dalt (Maresme).

El primer concert tindrà lloc l’1 de juliol de la mà del blues i el swing de Chino & The Big Bet + Sax Attack.
El 8 de juliol el protagonisme serà pel flamenc i el jazz ètnic del grup Aire,
El 15 de juliol arribarà el pop català del grup del Maresme Coriolà.
El 22 de juliol prendran el relleu el soul i els blues de The Lucky Dices Band
L’últim dissabte de juliol, el 29, hi seran Scaramouche amb el seu jazz manouche.

El 5 d’agost el grup liderat per la cantant barcelonina Eva Mariol Eva’s Band impregnarà el Sorli Emocions del seu pop i rock,.
El 12 d’agost A Contra Blues ho farà del seu blues
El 19 d’agost Barca de Mitjana arribarà amb les seves havaneres.
Tancarà el cicle la rumba catalana de La Màlaga el 26 d’agost, dia en què el complex comercial estarà obert fins a mitjanit amb motiu d’una nova Shopping Night.

Per cada nit de concert del cicle “Nits d’Emocions” es proposarà un còctel diferent als assistents.
D’altra banda, el xef del restaurant de Sorli Emocions també prepararà un menú especial per a cada concert amb una selecció dels plats de la carta i que es podrà gaudir per 29€.  Es recomana reservar taula per assegurar-se lloc al telèfon 937.537.184

El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: el Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i el Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa.

Deixa un comentari