Publicat el 20/06/2023

La principal novetat que presenta el POSIDÒNIA FEST d’enguany és que els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom

 

 

El cartell del POSIDÒNIA FEST d’aquest any el formen les actuacions de Pau Brugada, Celeste Alías, Arnau Obiols, Albert Pla, Mar Grimalt i Pol Batlle & Rita Payés, a més a més, per segon any consecutiu, el festival programarà de manera addicional a tres propostes musicals del Maresme, seleccionades mitjançant una crida pública, per actuar a l’escenari situat al Parc Maresme. Aquesta àrea també acollirà el servei de begudes, les entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i l’exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

Els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom. Per a la resta de dies del Festival, les entrades estaran disponibles per 18€ per jornada i es podran adquirir a través de la pàgina web del festival www.posidoniafest.cat.

Crida als artistes del Maresme
Amb l’ànim de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST convida als artistes del Maresme a presentar les seves propostes musicals.
Les bases, instruccions i terminis d’inscripció estan disponibles a la web del festival, i s’acceptaran sol·licituds fins al 30 de juny. Crida: https://www.posidoniafest.cat/crida
Els noms dels artistes seleccionats es revelaran el 10 de juliol i cadascun d’ells actuarà en una de les tres jornades de concerts acompanyant la resta d’artistes i completant la programació del festival.

Parc Maresme
Un espai ple d’encant amb l’Escenari Maresme com a epicentre, servei de begudes, col·laboracions d’entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i una exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art, que presentarà una obra única sobre teles de grans dimensions que representarà un bosc submergit.

Posidònia Fest’23: https://www.posidoniafest.cat/?utm_campaign=74c37183-6452-4d9a-8688-6c34d7a0f170&utm_source=so&utm_medium=mail_lp

 

Redacció
Imatge i font: Posidònia Fest’23

 

 

Deixa un comentari