Publicat el 06/10/2017

L’Ajuntament de Llalvaneres fa una crida als veïns i veïnes a participar activament el proper diumenge 8 d’octubre d’aquesta donació solidària de sang.

Un any més, Sant Andreu de Llavaneres s’implica activament en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament. Per tot plegat, Ca l’Alfaro acollirà una nova jornada de donació de sang.

Aquells que ho desitgin podran donar sang aquest diumenge 8 d’octubre. de les 10 a les 14 hores.
Per fer-ho, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes.
A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma…) a aquells que ho requereixin. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits recorda que a Catalunya, actualment, es necessiten 1.000 donacions diàries. Per tot plegat, cada donació pot suposar salvar fins a tres vides.

Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades.

 

Deixa un comentari