Publicat el 22/01/2020

El comitè d’emergències de l’Ajuntament s’ha tornat a reunir aquest matí per valorar les afectacions del temporal i analitzar la situació

L’activació del Pla de protecció civil municipal DUPROCIM per forts vents, fort onatge i pluja continua vigent.
Entre les principals afectacions cal destacar:
– Hi ha desperfectes a les teulades dels pavellons municipals d’esports i a la  marquesina de la grada del camp de futbol.
– Les activitats esportives que es realitzen als pavellons, camp de futbol i pistes esportives escolars continuen suspeses fins a nou avís.
– Es manté l’anul·lació de qualsevol activitat a l’exterior.
– Continua tancat l’accés als parcs i places on hi pot haver algun risc.
– Continuen tancats els passos soterranis per anar al passeig marítim o a les platges.
– S’ha trencat un petit mur a la zona del port a causa de les onades.
– Avaria d’Endesa: Veïns del barri de Can Pou-Camp de Mar no tenen llum des d’ahir al migdia. Des de l’Ajuntament s’ha estat fent seguiment de les accions que es porten a terme per part de la companyia Endesa per resoldre la situació. L’última informació obtinguda conclou que ja s’ha localitzat l’avaria i que hi continuen treballant. S’ha demanat a la companyia que habilitin una solució provisional mentre no es pugui restablir el servei. Un cop s’hagi restablert la llum, es facilitarà tota la informació als veïns i veïnes afectats sobre quin és el procediment per efectuar les reclamacions a la companyia.

 

Deixa un comentari