Publicat el 13/07/2019

Durant una hora, les ‘iaies de Badalona’ parlaran amb les persones usuàries, familiars i professionals del centre gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA) conegut popularment com El Carme

Dimecres 17 de juliol, a les 11 hores, Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona emetran simultàniament el programa especial de ‘Coses de Casa’ enregistrat el 3 de juliol passat al Centre Sociosanitari El Carme de BSA. Aquesta emissió no serà l’única, ja que hi haurà posteriors reemissions del programa.

Després de l’emissió d’estrena, a les 11 hores, el programa es podrà tornar a veure a Televisió de Badalona els següents dies i hores:

  • Dimecres 17: 14.15 hores
  • Dijous 18: 22.30 hores
  • Dissabte 20: 16.30 hores
  • Diumenge 21: 12.30 hores i 20 hores

El programa presentat com és habitual per Carles Tornero, compta amb la participació de les conegudes com les ‘iaies de Badalona’: Maria Antònia Carbó i Carme Sánchez (la tercera àvia, Rosa Garriga, no va poder assistir a la gravació) i dels usuaris, familiars i professionals del centre. L’equip del programa va deixar per un dia l’estudi 1 de Ràdio Ciutat de Badalona i es va traslladar al Centre Sociosanitari El Carme. L’escenari no va ser l’únic component especial.
Apropar a l’audiència el dia a dia d’un centre sociosanitari, visibilitzar la tasca professional que el personal de BSA hi desenvolupa o parlar de la importància de l’envelliment actiu saludable són alguns dels objectius assolits.
El resultat es veurà aquest 17 de Juliol, però els seus protagonistes qualifiquen d’inoblidable la gravació de ‘Coses de Casa’, on la música hi té un paper fonamental. El grup d’havaneres Port Vell hi actua en directe i un DJ farà fins i tot ballar a més d’una persona.

Les iaies més conegudes de Badalona
Les ‘iaies de Badalona‘, que també s’han convertit en les iaies més famoses de Catalunya, Maria Antònia Carbó, Carme Sánchez i Rosa Garriga, repassen setmana a setmana els principals temes d’actualitat en el programa ‘Coses de Casa’ amb un to fresc i sense prejudicis. Es tracta d’una secció del magazín ‘Badalona Matí’ de Ràdio Ciutat de Badalona. Tot i això, el programa ha agafat vida pròpia i s’ha consolidat com un espai de televisió amb un gran èxit d’audiència. S’emet per Televisió de Badalona i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. L’espai ofereix una imatge vitalista i optimista de la gent gran i trenca el tòpic que els avis no tenen vida pròpia.

Centre Sociosanitari El Carme
El Centre Sociosanitari El Carme és un dels 16 centres gestionats per Badalona Serveis Assistencials (BSA) que cobreix les necessitats sociosanitàries de l’àrea d’influència formada pel Barcelonès Nord i els municipis de Montgat, el Masnou, Teià, Tiana i Alella.

Deixa un comentari