Publicat el 16/03/2018

L’oferta de graus i dobles graus de TecnoCampus arriba així a les 17 titulacions.

El TecnoCampus participa fins aquest diumenge en el Saló de l’Ensenyament, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. La principal novetat de l’oferta docent per al proper curs és un nou grau d’Enginyeria en Organització Industrial, adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial.

Aquesta nova titulació s’afegeix als 16 graus i dobles graus que s’imparteixen actualment al TecnoCampus, i que en paraules de l’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, constitueixen “una oferta àmplia i sòlida que situa Mataró entre les ciutats universitàries de Catalunya”. Bote va destacar també la bona sintonia amb la Universitat Pompeu Fabra, el rector de la qual va visitar l’estand del TecnoCampus, on va saludar l’alcalde, la vicepresidenta del TecnoCampus, Alícia Romero; el director general, Jaume Teodoro; i els directors acadèmics dels tres centres universitaris del parc, tots ells adscrits a la UPF.

El proper curs, el TecnoCampus presenta també novetats en l’àmbit dels postgraus i els màsters. S’impartiran dotze postgraus i màsters, entre els quals destaquen dos màsters universitaris, el d’Emprenedoria i Innovació i el d’Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment, que substitueix el de Cronicitat i Dependència que s’ha impartit fins ara. La resta són titulacions pròpies, molt enfocades a satisfer necessitats concretes del mercat laboral.

D’altra banda, el 14 d’abril, el TecnoCampus celebra la Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants, en la qual se celebren sessions informatives sobre cada grau, sobre les beques disponibles per cursar els estudis i sobre el procés de preinscripció i matriculació.

Un model únic

El model únic del TecnoCampus, que integra en un mateix espai un campus universitari i un parc empresarial amb 120 empreses, afavoreix les relacions entre aquests dos àmbits. Pel que fa a la internacionalització, el TecnoCampus té firmats convenis d’intercanvi amb 111 universitats de 34 països. Finalment, l’emprenedoria és un eix de treball transversal en tots els estudis, i l’impuls a projectes dels estudiants s’ha plasmat en el fet que, en els darrers cursos, dos estudiants del TecnoCampus han guanyat el premi UPF Emprèn.

Deixa un comentari