Publicat el 08/06/2015

El TecnoCampus ha col·laborat un any més en l’entrega dels premis que Mobile World Capital Barcelona va lliurar el passat 5 de juny a estudiants de secundària de tot Catalunya que han desenvolupat projectes tecnològics relacionats amb el món de les apps.
És el segon any que el Centre de Congressos del Parc acull aquest esdeveniment, en el  qual el president del TecnoCampus, Miquel Rey, va participar com a jurat i intervenir en la sessió inaugural.
Aproximadament 11.000 estudiants han estat treballant en projectes d’apps durant tot l’any, i en l’acte hi va haver una mostra dels millors. En aquesta segona edició dels premis del concurs d’apps, els estudiants van competir en quatre categories: robòtica i control de dispositius; oci i gestió de personal; aplicacions educatives; i serveis per a la comunitat i els ciutadans.
En cadascuna de les categories es van lliurar dos premis: un per a estudiants d´ESO i un altre per a estudiants de secundària i de formació professional. També hi va haver un novè premi, que es va decidir per votació popular entre tots els assistents a l´esdeveniment.
Una novetat d´aquest any és que el premi ha estat la participació en campaments de tecnologia dissenyats específicament per als guanyadors i que es duran a terme del 18 al 26 de juliol. Permetran als membres dels 9 equips guanyadors -uns 45 estudiants- treballar amb professors experts en tecnologia, programació, disseny,  creativitat i esperit empresarial, entre altres àrees. En resum, una excel•lent oportunitat per gaudir d´una immersió completa en el món de la tecnologia mòbil i el disseny de l´aplicació.
Els guanyadors, a més, van rebre premis relacionats amb el club de foment de les vocacions tecnològiques  Xnergic, una iniciativa del TecnoCampus.

Deixa un comentari