Publicat el 20/11/2017

La Nit de l’Emprenedoria i la Innovació se celebrarà el proper dijous 23 de novembre, i com a novetat respecte l’edició de l’any passat s’hi lliuraran uns reconeixements a la innovació empresarial, amb dues categories, la d’innovació empresarial i la d’innovació social

També es lliuraran els premis Creatic a l’emprenedoria. Optaran a ser premiats 34 projectes agrupats en les tres categories: millor idea de negoci, millor start-up i millor projecte universitari. Els Creatic, que enguany arriben a la dissetena edició, estan plenament consolidats com una cita ineludible per als emprenedors.

La Nit també serà el moment per als reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions. L’acte será presidit per l’alcalde i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote.

La Nit de l’Emprenedoria i la Innovació se celebrarà al foyer del TecnoCampus a partir de les 20 h, i la inscripció per assistir-hi ja es pot fer a través de la web del TecnoCampus. Empreses i emprenedors seran els protagonistes d’una vetllada amb participació dels assistents i presentada per la companyia Dosics, formada per Carles Xuriguera i Rafel Faixedas

Pel que fa als Creatic, cal destacar un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon, en les dues categories, la de millor idea i la de millor start-up. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar alTecnoCampus, on hi ha una comunitat formada per més de 120 empreses, amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any.

Reconeixements a la innovació

Aquests reconeixements són la principal novetat d’enguany. Els  candidats són empreses del territori que han apostat per la innovació com a estratègia de creixement i consolidació i/o han implementat iniciatives empresarials d’impacte social proposats per associacions empresarials.

Organitzacions responsables

En la Nit de l’Emprenedoria i la Innovació també es farà el lliurament dels Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions, que organitza cada any l’Ajuntament de Mataró. Enguany, els reconeixements estan dedicats a les empreses que han col·laborat de forma totalment desinteressada durant l’any 2017 amb el treball que l’Ajuntament realitza per facilitar que les persones que es troben en situació d’atur puguin apropar-se al món de l’empresa, contribuint així a una millor preparació de les persones en la recerca de feina.

Deixa un comentari