Publicat el 30/09/2015

El proper 3 d’octubre estem de doble estrena. Per primera vegada, la companyia Ochsss! Teatre arriba als escenaris i ho fa amb una obra inèdita que convida a tots els Jordis, sempre que vinguin acompanyats, a descobrir “Qui es casarà amb en Jordi?”. Una hora i mitja d’embolics, rialles, corredisses, complicitats… i secrets.
Tot i que Ochsss! Teatre presenta el seu primer projecte, les persones que l’integren aporten a la companyia una llarga i consistent experiència. René Llucot, el seu director, fa més de 50 anys que tingué el seu primer contacte amb el teatre i el cinema. Per la seva banda, les actrius Mireia Ros i Marta Hernández, porten més de 20 anys pujant als escenaris i delectant al públic amb el seu art.
“Qui es casarà amb en Jordi” és el primer projecte d’Ochsss! Teatre. Ha estat escrit i dirigit per René Llucot. Es podrà veure els propers 3 i 4 d’octubre al Centre Parroquial de Canet de Mar, “El Centru”, c/ Eusebi Golart, 16 – Teléfono:937 94 36 62
La vinculació d’alguns dels col·laboradors d’Ochsss! Teatre al projecte solidari GEA XXI de Canet de Mar ha motivat a la Companyia a destinar la recaptació d’aquestes dues funcions a l’organització solidària.  Així, doncs, tothom que assisteixi, a banda de riure i passar-s’ho bé, estarà col·laborant en una causa solidària.
“Qui es casarà amb en Jordi?”
Un mal de ventre inoportú complica la boda d´en Jordi i, mentre el cas es resol, el mossèn que oficia el casament aprofita per anar al poble proper a celebrar la missa que li pertoca. En poca estona, els embolics s´acumulen i acabem per no saber qui es casarà amb en Jordi.
I per això, es va crear la companyia Ochsss! Teatre: per esbrinar “Qui es casarà amb en Jordi?”.
Conseqüentment, tots els Jordis hi són convidats, sempre que vagin acompanyats de la seva parella o de familiars i amics, doncs és cosa de tots saber “Qui es casarà amb en Jordi?” O no?

Deixa un comentari