Publicat el 20/05/2016

Les Festes de Maig 2016 s’acosten al seu final però abans encara hi ha una gran festa, inèdita en les anteriors edicions de les Festes de Maig, i que aquest any es farà al barri de Sant Roc. Concretament, aquest diumenge, a partir de les 18 hores i a la plaça Roja es viurà un espectacle de música, dansa, foc, castells i altres elements festius.

‘Tanquem la festa a…Sant Roc’ és un nou acte de ciutat i que a partir d’ara ja formarà part de la programació habitual de les Festes de Maig tot i que cada any se celebrarà en un barri diferent de Badalona. Aquesta activitat va a càrrec de la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana i la Colla de Geganters de Badalona.

Actes del dissabte 21

Trobada de Puntaires, a partir de les 10 hores, a la Rambla.
La XXX Trobada de Puntaries és una activitat que va a càrrec de l’Associació de Puntaires Montserrat Niubó. Aquesta trobada s’havia de fer el dissabte 7 i el mal temps ho va impedir. S’espera l’assistència d’uns 800 participants de Badalona i altres indrets de Catalunya.

Cercavila Petita, a les 11.30 hores, amb inici a la Rambla
La Cercavila Petita s’havia de fer el dissabte 7 però la pluja no ho va permetre. El recorregut que seguirà és el següent: Rambla, carrer de Sant Domènec, carrer del Canonge Baranera, carrer de Mar, carrer de la Pietat, passatge Maignon, avinguda de Martí Pujol, carrer dels Arbres i plaça de la Plana. La Cercavila Petita té per objectiu mostrar els elements festius de la ciutat que poden ser portats per infants i fomentar la seva participació.

‘Dia del Micaco’, a les 16.30 hores, a la plaça de Trafalgar
El Dia del Micaco és un punt de trobada per a tota la ciutat al cor de Llefià. Hi haurà jocs infantils a la plaça de Trafalgar i també es podrà gaudir del 5è Torneig Popular de Bitlles Catalanes de Badalona.

‘La Nit dels Museus’, de les 19 hores a les 01.00 hores al Museu de Badalona
El Museu de Badalona obre les portes un any més la nit del dissabte amb motiu de ‘La Nit dels Museus’, una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a la dotzena edició. Hi haurà entrada lliure als diferents espais museïtzats d’època romana i al Conducte d’Aigües.

‘Festa de Las Migas’, tarda i nit al parc de l’Escorxador
Jornada lúdica amb activitats diverses en la qual es degustaran més de 2.000 racions d’aquest plat tradicional. A càrrec de la Comissió de Festes de la Salut.

Actes del diumenge 22

‘Festa de Las Migas’, durant tot el dia al parc de l’Escorxador
A banda de tasta aquest plat tradicional, diumenge hi haurà, de 10 a 14 hores, la XIV Trobada d’Agulla, organitzada pel grup de Dones en Moviment.

‘Festa del dibuix’, de 10 a 14 hores, al parc de Can Solei i Ca l’Arnús
Aquesta festa és una trobada oberta a la participació de tota la ciutadania on cada any s’ofereixen tallers gratuïts situats al llarg del parc per gaudir de la creativitat enmig de la natura. Enguany es proposen més de 25 activitats organitzades per artistes i entitats d’art de de Badalona. A càrrec de L’Obrador de la Riera.

‘Tanquem la festa a… Sant Roc!’, a les 18 hores a la plaça Roja
Un espectacle de dansa, música, foc, castells i altres elements festius de la festa per començar a acomiadar les Festes de Maig 2016. Es tracta d’un resum de tots els actes viscuts durant les Festes de Maig. És un nou acte de ciutat que cada any es farà en un barri diferent. Aquesta activitat va a càrrec de la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana i la Colla de Geganters de Badalona

Tricicle, a les 19 hores al Teatre Zorrilla
Tricicle torna a Badalona per presentar en aquesta funció prèvia el seu nou espectacle.

Deixa un comentari