Publicat el 27/10/2020

S’obren les inscripcions per a una formació de tres hores que, aquest any, es farà de manera telemàtica i se centrarà en l’edició de vídeos

Un any més, la regidoria de Participació Ciutadana fa una proposta formativa a les entitats de la vila; l’oferta s’inclou en el Banc de recursos per a la participació 2020 que promou la Diputació de Barcelona.
Des de l’Ajuntament de Llavaneres, s’ha triat un curs d’edició de vídeos, Creació de continguts audiovisuals, que es durà a terme els dies 19 i 26 de novembre de 18.00 a 19.30h, de manera virtual.
La formació s’impartirà conjuntament a les entitats de Llavaneres que hi vulguin participar, i a associacions d’altres municipis.
Els objectius del taller són conèixer aplicacions útils i de lliure accés per al disseny, generació i edició de continguts audiovisuals; i treballar pautes per a la generació de continguts atractius i adequats per a la difusió de les activitats i projectes de les entitats.

Per inscriure’s al curs, cal emplenar el formulari que trobareu al site de Participació Ciutadana: ajllavaneres.cat/tallerentitats20

 

Deixa un comentari