Publicat el 02/07/2018

Germans Homs compta actualment amb un parc de maquinària compost per més de 5.000 actius entre maquinària, bastides i mòduls, que lloga diàriament entre els seus més de 4.000 clients

L’empresa de lloguer de maquinària per a la indústria i construcció ha donat entrada a Suma Capital en el seu accionariat, que prendrà inicialment una participació del 20% amb l’objectiu de donar suport al seu pla d’expansió a través de noves accions de creixement.

Fundada el 2010 pels germans Vicenç i Marc Homs, l’empresa s’ha convertit en uns anys en un referent en el seu sector, mantenint taxes de creixement superiors al 27% des de 2014. La forta expansió s’ha aconseguit combinant el creixement orgànic del negoci amb la compra, des de 2015, de les tres companyies del Grup Alconsa i S3M Iberia, que conjuntament han contribuït en més d’un 20% d’augment de volum.

Germans Homs compta actualment amb un parc de maquinària compost per més de 5.000 actius entre maquinària, bastides i mòduls, que lloga diàriament entre els seus més de 4.000 clients. L’empresa dóna feina a més de cent persones distribuïdes entre la seva seu central a Mataró i els seus vuit delegacions comercials a Catalunya.

Germans Homs, també preveu un creixement per sobre del 20% aquest any i impulsarà un pla que li permetrà completar gamma de producte, cobertura geogràfica o clients. En total, es realitzarà un pla d’inversions de més de 15 milions d’euros en els pròxims quatre anys. Per a això comptarà amb el suport de Summa Capital Growth Fund I, el fons de capital expansió gestionat per Suma Capital que realitzarà diferents aportacions de capital fins a arribar a una participació del 25% en l’accionariat i s’incorporarà al Consell d’Administració. El projecte seguirà liderat pels germans fundadors, qui es mantindran com a accionistes majoritaris. L’operació ha estat assessorada legalment per PwC i Advisoria.
Els fundadors han declarat: “Aquesta associació permetrà Germans Homs afrontar aquesta nova fase de creixement amb màxima ambició i un balanç equilibrat. La inversió en nous actius i les adquisicions jugaran un paper fonamental “.
“Germans Homs s’ha convertit en pocs anys en el referent en el sector del lloguer de maquinària i en l’actualitat està preparada per liderar el procés de consolidació que el mercat espera”, va afirmar Enrique Tombas, Conseller Delegat de Suma Capital.

 

 

Deixa un comentari