Publicat el 11/09/2022

La sortida tindrà lloc el diumenge 18 de setembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a enc@pangea.org o al 93 795 54 05.

 

 

Un cop finalitzades les vacances d’estiu el Parc del Montnegre i el Corredor reprèn el calendari de passejades guiades pels diferents municipis del parc; entre ells, Dosrius. Es tracta de sortides obertes a tothom i amb inscripció prèvia.

I entre les propostes que s’ofereixen per aquest mes de setembre hi ha una passejada guiada amb trobada a Dosrius: una sortida monogràfica amb els grills i saltamartins com a grans protagonistes.

L’activitat tindrà lloc el diumenge 18 de setembre i l’inici del recorregut es farà a la plaça de Can Massuet a partir de les 10 h.
La sortida té una durada aproximada de 3 hores i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a enc@pangea.org o trucant al telèfon 93 795 54 05.

La passejada és gratuïta per a tots els menors de 6 anys; mentre que per als infants de 6 a 12 anys i per als majors de 65 anys el cost és de 2€. Finalment, per a totes les persones entre els 12 i els 65 anys el preu és de 3€.

 

REDACCIÓ
Imatge i font: Ajuntament de Dosrius

Deixa un comentari