Publicat el 10/11/2016

Entre les activitats destaca el “Market Emocions”, una trobada de tendències que oferirà propostes de moda, joieria i art sota la màgia d’una haima de 400 metres quadrats que del 18 al 20 de novembre també comptarà amb zona de restauració, food trucks, concerts i tallers infantils.

Dissabte 12 novembre tindrà lloc el Black & White Day en què es convidarà els clients a vestir-se de blanc i en què hi haurà DJ, còctels, regals, menú especial Black&White al restaurant i descomptes a la botiga.

Sorli Emocions també és esport i per això el dissabte 12 i diumenge 13 de novembre es celebrarà un Open de Pàdel Sorli Sport i el 13 un festival de Swing, en col·laboració amb el club Swing Maresme, amb l’actuació del Juli Aymí Trio. 

Dijous 24,  es celebrarà el Dia d’Acció de Gràcies (Thanksgiving Day), la festa més popular dels Estats Units i Canadà amb receptes de Gall Dindi, decoració especial, regals i un dinar pensat per a la ocasió.

En relació a la moda, als complements i a la cosmètica, Sorli Emocions oferirà diversos tallers, una nova edició del “Black Friday” per al divendres 25 de novembre, amb descomptes especials i una “Shopping Night” fins a mitjanit, acompanyada del concert de Rumbakana (Rumba Catalana) i espectacle Foc i So amb els Diables que servirà de cloenda de l’aniversari. 

Pel que fa a la gastronomia 
La programació pel segon aniversari de Sorli Emocions inclou la organització d’un taller de Bacardí per aprendre a fer còctels.
– Divendres11, taller de Bacardí per aprendre a fer còctels
– Dimecres 16, taller de menú degustació de fruites i verdures oblidades, amb maridatge de cervesa   artesana i Glühwein amb el xef de Sorli Emocions Juan Jiménez. 
– Dijous 17, taller de vins i caves amb enòlegs de Juvé&Camps.
– Divendres 18, taller de vi francès amb el sommelier Julian Talaverón.
– Dimarts 22, taller de cervesa amb Carles Cervantes.
– Dimecres 23, taller de vins Torres.
– Dijous 24, taller de champagne amb Fanny Poumeyrol de Veuve Cliquot.
Durant tot el mes també s’organitzaran diverses activitats infantils en el marc del “Market Emocions del 18 al 20 de novembre, així com una visita de la patrulla canina el 12 de novembre.

Market Emocions
A la programació del segon aniversari de Sorli Emocions destaca la tercera edició del Market Emocions, una trobada de tendències que oferirà propostes de moda, joieria i art sota la màgia d’una haima de 400 metres quadrats. 
Del 18 al 20 de novembre s’esperen fins a 5.000 visitants en aquesta nova cita de referència al Maresme. El Market Emocions també comptarà amb zona de restauració, food trucks, activitat infantils i concerts a càrrec de “Los 3 juanetes del Apocadixie” (Dixie) i “Another Way” (Soul, rock).

Sorli Emocions
El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: el Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i el Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina, spa i centre de bellesa. 

El projecte de Superficies de Alimentación, el qual dóna feina a 60 persones, inclou un centre comercial de més de 3.000 metres quadrats en el qual es poden trobar primeres marques en perfumeria, cosmètica, parament de la llar, complements per a home i dona, llibreria, joguines i regals, alimentació o vins. Per la seva banda, l’hotel té categoria de quatre estrelles i disposa de 33 habitacions, de les quals 2 són suites, totes amb sortida exterior i algunes d’elles, 11 en total, amb accés directe a la piscina. A data de setembre de 2016, l’índex d’ocupació de l’hotel era del 65%.  

Sorli Emocions disposa d’11.000 clients registrats i en el seu segon any d’activitat ha facturat 4,8 milions d’euros, gairebé un 40% més que el 2015 quan va facturar 3,2 milions d’euros. 

Deixa un comentari