Publicat el 26/10/2018

El complex hoteler, esportiu i comercial Sorli Emocions de Vilassar de Dalt acollirà una nova edició de l’Emocions Market, una trobada de tendències que de l’1 al 4 de novembre pel pont de Tots Sants combinarà moda, disseny, lifestyle, gastronomia, decoració, música en directe i diverses activitats per gaudir amb amics o en família

Coincidint amb el quart aniversari del complex comercial i esportiu Sorli Emocions, els dies 1, 2, 3 i 4 de novembre s’hi celebrarà una nova edició de l’Emocions Market, un esdeveniment social de referència que es celebra a Vilassar de Dalt i que espera rebre entre 8.000 i 10.000 visitants.

Basat en el “concept store” on trobar des de productes gourmet o d’alta cosmètica fins a moda, joieria, decoració i art en un total de més de 50 stands, l’Emocions Market té lloc sota una haima de 400 metres quadrats. També s’afegeix l’espai Damm que proposa relaxar-se mentre es pren una cervesa i una tapa.

En paral·lel hi haurà una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks, un dels quals dedicat a les crepes com a novetat respecte d’edicions anteriors. Enguany s’aposta a més per distribuir només vasos reciclables per tal de contribuir a disminuir l’impacte mediambiental d’un esdeveniment com aquest.

D’altra banda, durant els quatre dies s’organitzaran diversos tallers i activitats infantils com ara pinta cares i manualitats centrades en la tardor.

Emocions Market també oferirà una varietat de concerts en directe amb la rumba de Sobra la marcha (dijous 1 de 18:30-20 h), el R&B d’Aisha Fay (divendres 2 de 18:30-20 h), el conegut grup de versions de pop-rock espanyol Mala vida (dissabte 3 de 12:30-14 h), el rock&roll de Flat Pack (dissabte 3 de 18:30-20 h) i la rumba de Los Menta (diumenge 4 de 12:30-14 h).

Deixa un comentari