Publicat el 14/10/2020

Torna a Granollers el mític grup gironí amb el seu desè disc La Gran Onada. Encara queden entrades per a les dues sessions!

Els amants dels Sopa de Cabra estan d’enhorabona! Aquest dissabte 17 d’octubre tornen a Granollers per actuar en doble concert, a les 19 h i a les 22 h, al Teatre Auditori de Granollers. El grup gironí presentarà el seu nou àlbum La Gran Onada.
Queden molt poques entrades per al concert de les 22 h i entrades amb bona visibilitat per a la sessió de les 19 h. L’aforament s’ha reduït i se seguiran, com en la resta d’espectacles i activitats programades al Teatre Auditori, totes les mesures d’higiene i distància en prevenció de la Covid-19
Més informació:
www.teatreauditoridegranollers.cat
www.escenagran.cat
Mesures preventives Covid-19:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/actualitat/2226-mesures-de-prevencio-de-la-covid-19.html

La Gran Onada és del desè disc d’estudi dels de Girona. Un disc amb deu cançons noves, tot un esdeveniment ja que el grup de pop rock publica noves cançons després de quatre anys. Així com l’atmosfera de Cercles -que també es va presentar al Teatre Auditori de Granollers- era l’aire, el de La Gran Onada és l’aigua, el mar, que es troba present a totes les cançons. Un disc molt elaborat, que reflecteix l’evolució de la banda i que gira entorn a l’amor i les injustícies socials, sense perdre l’essència del mític grup.
Aquest treball, Gerard Quintana es torna a reivindicar com un dels grans lletristes del país. Josep Thió, que també ha assumit la producció del disc, fa que Sopa de Cabra faci un pas endavant a nivell musical amb un disc molt elaborat, atmosfèric, i on es troba una evolució de la banda però sense perdre la seva essència.

Deixa un comentari