Publicat el 15/07/2020

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha establert els criteris per autoritzar les parades de roses i/o llibres al carrer per a la Diada de Sant Jordi d’estiu, el 23 de juliol

Les sol·licituds per a les persones interessades es podran presentar per via telemàtica o presencial fins al 19 de juliol. Enguany, només s’autoritzarà la instal·lació de parades a comerços de flors i plantes del municipi, llibreries i papereries del poble, autors locals i autònoms residents a Vilassar de Mar vinculats a les roses i llibres.
En el cas de tenir botiga a Vilassar de Mar, les parades al carrer s’instal·laran al davant de cada botiga i en cas de no tenir-ne, les parades es posaran al passatge de Mn. Pere Ribot. L’Ajuntament cedirà un màxim de 2 taules i 4 cadires per sol·licitant. A més, les parades hauran de garantir les mesures sanitàries de seguretat: distància de 2 m entre taules, control d’aglomeracions, subministrament de gel hidroalcohòlic al públic i l’ús obligatori de mascareta.

Consulteu tots els criteris:
Els criteris establerts de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a autoritzar l’ocupació de la via pública amb parades per a la venda de roses i/o llibres per a la celebració de la diada de Sant Jordi d’estiu de 2020 són els següents:
a) S’autoritzarà la instal·lació de parades de roses i/o llibres a la via pública els següents dies i en els llocs que s’indica:
23/07/2020 – al davant de cada botiga, de 8 a 20 h
Al Passatge Mossèn Pere Ribot: 23/07/2020, en el cas dels autors locals i dels autònoms; de 8 a 20 h (que no disposin de botiga física al municipi).
 b) Només s’autoritzarà la instal·lació de parades de roses i/o llibres a:
* Comerços de flors i/o plantes del municipi
* Llibreries i/o papereries del municipi
* Autors locals
* Autònoms residents a Vilassar de Mar vinculats a les roses i/o llibres
c) En cap cas s’autoritzarà la instal·lació de parades de roses i/o llibres a la via pública a particulars que no compleixin les condicions indicades a l’apartat b)
d) En el cas en què per a la instal·lació de la parada sigui necessari que l’Ajuntament presti taules i/o cadires, caldrà demanar-les en el moment de fer la sol·licitud de l’autorització indicant exactament el nombre de taules i cadires necessaris, que seran un màxim de 2 taules i 4 cadires per sol·licitant i es deixaran de forma excepcional. La neteja de taules i cadires anirà a càrrec de la persona sol·licitant.
e) Els punts de subministrament del material sol·licitat s’indicaran a l’autorització. En qualsevol cas el lliurament d’aquest material es farà el 23 de juliol de 2020 entre les 7 i les 8 h i la recollida es farà el mateix dia entre les 20 i les 22 h. El lliurament i la recollida la farà el personal de l’Ajuntament.
f) Per a recollir el material caldrà lliurar al personal de l’Ajuntament una fotocòpia de l’autorització.
g) En tot moment caldrà garantir una distància mínima de seguretat de 2 m entre taules, caldrà controlar les aglomeracions i caldrà subministrar gel hidroalcohòlic al públic, que haurà de portar mascareta de forma obligatòria.
h) El préstec d’aquestes taules i/o cadires no suposarà el pagament de cap taxa ni el dipòsit de cap fiança.
i) Les sol·licitud s’hauran de realitzar fins el dia 19 de juliol de 2020 mitjançant instància presentada al registre general de l’Ajuntament segons model oficial.
j) L’espai assignat es comunicarà al representant de la sol·licitud entre els dies 20 i 21 de juliol de 2020.

Tràmit per sol·licitar parades:
https://www.vilassardemar.cat/seu_electronica/tramits/festes-i-ocupacio-via-publica/solb7licitud-dautoritzacio-docupacio-de-la-via-publica-amb-una-parada-de-venda-de-roses-i-o-llibres

Presencialment:
Oficina d’Atenció Ciutadana (Cal Cita prèvia)
Plaça de l’Ajuntament, 6 – Vilassar de Mar
Tel.: 93 754 24 00
Horari: De dilluns a divendres 9.00 a 14.00

Deixa un comentari