Publicat el 15/01/2016

Fins al 15 de març, ja us podeu inscriure a la Cabrilenca BTT 2016!!! que tindrà lloc el diumenge 28 d´abril. L´assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar en alguna edició a més de 1.000 participants. En aquesta trobada hi col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.
Es tracta d´una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar: promocionar l´esport de la bicicleta de muntanya. 

L´edició d´enguany constarà de dos recorreguts, d´uns 20 i 40 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del nostre entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d´uns 800 i 1.400 m. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.
Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat. 

Aquest anys, només per als que ho desitgin (i limitant-ho a 400 participants), es podrà fer la Cabrilenca BTT amb sortida preferencial a les 8:45h, control de temps i classificació. La resta de participats la faran sense control de temps, i amb sortida oberta a partir de les 9:00h.

Durant el circuit estan previstos avituallaments i s´acabarà amb una botifarrada; això si, els que siguin vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i tindreu esmorzar específic per a vosaltres.
A més, tots els participants rebran un obsequi exclusiu i commemoratiu d´aquesta edició.
Informació iinscripcions: http://cabrilencabtt.blogspot.com.es/2015/11/inscripcio.html
https://inscripcions.cat/cabrilencabtt2016/formulari_inscripcio

Organitza: La Secció Ciclista Cabrils – La Concòrdia 

Deixa un comentari