Publicat el 17/07/2020

Aquest cap de setmana els banyistes de Montgat ja podran gaudir de la platja de Can Tano i la platja de Monsolís en condicions de seguretat

L’Ajuntament ha resolt l’obertura de la platja de Can Tano i la platja de Monsolís que fins ara estaven tancades per manca de condicions de seguretat pels banyistes.
A partir d’aquest dissabte, i un cop resolts els aspectes d’accessibilitat i seguretat que fins ara no permetien l’accés, aquestes platges estaran obertes al públic amb totes les mesures de seguretat pel que fa a l’aforament de persones, distanciament social i altres recomanacions sanitàries. Per facilitar-ne l’accés l’Ajuntament ha obert els accessos als passos soterrats d’aquestes platges.

La decisió s’ha pres un cop finalitzats els treballs d’urgència iniciats aquest mes de juliol per part del Ministerio para la Transición Ecologica y el Reto Demográfico en aquesta zona de les platges de Montgat. Els treballs han permès recuperar amplada de platja  amb  l’aportació de sorra  amb un vaixell draga des del Port del Masnou, l’arranjament de les escales d’accés a la platja des del Passeig Marítim i l’eliminació de les escales i rampes de formigó que estaven més malmeses i suposaven un perill de despreniment i de seguretat pels banyistes.

Per altra banda, informem que les platges dels Toldos, les Roques i Cala Taps continuaran tancades al públic fins a nou avís donat que es considera que no reuneixen les condicions mínimes òptimes per poder-hi accedir amb seguretat. En el cas de Cala Taps i la platja dels Toldos per manca de sorra, i en el cas de la platja de les Roques per perill de despreniment del passeig per a vianants molt afectat pels darrers temporals.
Per aquests motius,  es manté efectiu el tancament dels accessos als passos soterrats, i les escales i rampes que donen accés a aquestes platges, i es demana a tothom que respectin la senyalització de prohibició i no accedeixin a aquestes platges.

Durant tota la temporada d’estiu dos agents de la Policia local i una agent cívica controlen els aforaments de les platges, i informen i sensibilitzen a tota la zona del litoral respecte les normes sanitàries de seguretat. A l’APP  infoplatges podeu consultar cada dia l’estat de les platges de Montgat al web: https://infoplatges.amb.cat/platges/platges/452516

 

Deixa un comentari