Publicat el 22/05/2020

Només en podran fer ús residents del nostre poble o, únicament per al passeig, persones que visquin a menys d’un quilòmetre de distància

En el marc del procés de desconfinament en el qual ens trobem, l’Ajuntament de Cabrera de Mar permetrà l’accés a la platja a partir del divendres 22 de maig.
En tot cas, i per tal de mantenir les precaucions necessàries i respectar les restriccions que encara estan vigents, només es podrà accedir a aquest espai amb una sèrie de condicions.
En primer lloc el seu ús està restringit per a la pràctica esportiva individual i per al passeig. D’aquesta manera queda expressament prohibit prendre el sol o banyar-se.
L’únic accés que es podrà fer servir és el del Torrent dels Vinyals i només es podrà arribar fins al club nàutic. No es podrà desplaçar-se fent servir vehicles a motor.

L’accés a la platja està únicament permès, de 6 a 23 h, a les persones residents al nostre municipi i, únicament per al passeig i no per a la pràctica d’esports, a aquelles que visquin a menys d’un quilòmetre.

 

 

Deixa un comentari