Publicat el 27/10/2018

Els artistes interessats poden presentar les seves propostes fins al 16 de novembre

Seran els veïns i veïnes els que triaran el disseny guanyador per votació popular. Es poden presentar les candidatures omplint aquest formulari: https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=13005

Amb aquesta convocatòria l’Ajuntament posa en marxa un altre dels projectes guanyadors del Pressupost Participatiu 2018, que en aquest cas es tracta d’una intervenció artística singular. S’hi poden presentar pintors, decoradors, grafiters i artistes locals i comarcals de diferents modalitats i estils.
El projecte s’anomena Posa-hi color i es poden consultar les bases de la convocatòria al web:
http://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2018/PARTICIPACIO/CONCURS_PASSOS_N_II_Bases.pdf

Els artistes han de presentar candidatura fent arribar la seva proposta d’intervenció amb una imatge a l’Ajuntament, abans del 16 de novembre. El consistori farà una selecció de les candidatures basant-se en la qualitat artística, l’originalitat, la proximitat, la vinculació de la proposta amb Llavaneres i la representació dels trets diferencials i representatius de la vila.
Com que es tracta d’un punt emblemàtic de la població, s’obrirà una votació popular per tal que els veïns i veïnes facin la tria de les propostes guanyadores.

Els artistes podran concursar en els túnels que desitgin, amb una decoració igual o variada, i sense que sigui necessari presentar-se a tots. El concurs està dotat amb 5.600 euros i hi ha les següents categories:

  • Premi PAS 1: Dotat amb 1.499 €. Per a la decoració del pas soterrani de la carretera N-II incorporació sentit Girona.
  • Premi PAS 2: Dotat amb 1.500 €. Per a la decoració del pas soterrani de la carretera N-II accés al poble venint de Barcelona.
  • Premi PAS 3: Dotat amb un total de 2.601€ per la decoració 9 túnels a raó de 289 € per túnel.

Deixa un comentari