Publicat el 30/05/2021

El 23 de juny és la data límit per poden participar-hi els veïns i veïnes d’Argentona i alumnes, a partir dels sis anys, que estudiïn als centres educatius del municipi

L’Ajuntament d’Argentona ha obert el termini de presentació de treballs a la 38a edició de la Mostra Literària d’Argentona. Poden participar-hi tots els veïns i veïnes empadronats al municipi, a més dels alumnes que estudien als centres educatius del municipi, a partir dels 6 anys.

Com és habitual en aquest certamen, s’establiran categories per edat de prosa i poesia, de temàtica lliure. També comptarà amb una categoria de microrelat – fins a 140 caràcters amb espais inclosos – i la categoria de relat breu, per a persones amb diversitat funcional en l’àmbit intel·lectual. El tema és lliure i les obres han de ser individuals, en català i inèdites.

Els treballs per a participar a la Mostra Literària d’Argentona 2021 es poden presentar telemàticament, clicant en aquest enllaç: https://argentona.cat/formulari.php?id=48893 o també en paper a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Bases i normativa per participar al certamen: https://argentona.cat/ARXIUS/Festes_Cultura/2021/MOSTRA_LITERARIA/Mostra2021_triptic_petit.pdf

Deixa un comentari