Publicat el 05/04/2019

Les feines començaran el dilluns 8 d’abril, i entre les 9 i les 13 h quedarà tallat al trànsit el carrer de l’Església

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt iniciarà el dilluns 8 d’abril els treballs de reparació del rellotge del campanar de l’església, que porta mesos avariat. La revisió de l’aparell va detectar que hi ha algunes peces del mecanisme del rellotge que estan molt malmeses i s’han de substituir. Aprofitant les feines de reparació de l’esfera de la façana principal, també s’hi actuarà en la segona esfera ubicada a la part del darrera de l’edifici perquè torni a donar servei de nou.

L’empresa Rifer Rocafer portarà a terme els treballs en dues fase; en una primera, el dilluns 8 d’abril, realitzarà les tasques d’amidament de les peces que s’han de substituir per la qual cosa hauran d’instal·lar un camió grua al carrer de l’Església per poder accedir al campanar. Aquestes feines comportaran que el carrer de l’Església quedi tancat a la circulació de vehicles entre les 9 i les 13 hores aproximadament.

Posteriorment, en una segona fase, es procedirà a la retirada i substitució de les peces malmeses per unes de noves i a la posada en marxa de les dues esferes del rellotge. La previsió és que en poques setmanes les hores tornin a sonar.

Tot i que la voluntat de l’equip de govern era donar resposta abans a les peticions de veïns i veïnes que venien demanant que es reparés el rellotge, els treballs han hagut d’esperar perquè al pressupost municipal no hi havia una partida destinada a aquest concepte, i ha calgut seguir el corresponent procediment administratiu per tal que l’Ajuntament se’n pogués fer càrrec de la despesa, que puja 8.105,49 euros.

 

 

Deixa un comentari