Publicat el 29/06/2019

Alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Llavaneres passaran diverses estones amb els avis del centre i realitzaran activitats dins el projecte “Quedem”

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, conjuntament amb Càritas Diocesana, ha impulsat un nou projecte de voluntariat que vincularà la gent jove i la gent gran del municipi. Es tracta del projecte «Quedem», que començarà l’1 de juliol i es farà de manera intensiva durant el mateix mes.

Diversos alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Llavaneres passaran dos matins a la setmana amb avis que viuen al centre residencial Loval. Es tracta de persones grans que tenen manca de xarxa social de suport i que aquest projecte els pot resultar molt profitós a nivell emocional. Els joves participaran en diverses activitats al centre i també al poble, ja que també coincidirà amb la Festa Major de la Minerva.  Al final del projecte es farà una festa de tancament que se celebrarà al mateix centre residencial.

La regidora de Benestar Social, Gemma Martín, ha explicat que «els projectes de voluntariat d’intercanvi d’experiències entre joves i grans són molt positius, ja que per uns representa un aprenentatge vital i una experiència molt enriquidora, i pels altres suposa una alegria poder compartir estones i realitzar activitats lúdiques». Després de les reunions informatives, el projecte s’iniciarà l’ 1 de juliol amb la formació inicial pels joves que hi participen.

Deixa un comentari