S’incrementa el nombre de places d’aparcament reservades als veïns a l’àrea verda del Pla de l’Avellà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2018

Les persones empadronades a Cabrera de Mar tenen garantit l’aparcament dels seus vehicles els caps de setmana i festius dels mesos d’estiu

Segons informa l’Ajuntament de Cabrera de Mar, enguany, l’àrea verda del Pla de l’Avellà ofereix 50 places més d’aparcament gratuït per a les persones residents al municipi que ho sol·licitin. Aquesta zona d’aparcament, habilitada per als caps de setmana i festius d’estiu, creix d’aquesta manera en un 15% incorporant zones d’estacionament a diversos trams dels carrers Montblanc, Montjuic i Ronda Catalunya.

Juntament a aquesta ampliació, s’afegeix també com a novetat la possibilitat de que les persones residents al Pla de l’Avellà puguin adquirir un distintiu per a convidats, al preu de 10 €, prèvia sol·licitud a l’Ajuntament.

A banda de les novetats a aquesta àrea verda, ja es poden sol·licitar els distintius per a fer ús de l’aparcament del carrer Canigó que es poden adquirir per 10 € per a vehicles de residents que tributin l’impost de circulació al municipi o per 25 € per a la resta.

 

Deixa un comentari