Publicat el 23/12/2018

L’Ajuntament de Calella signa un conveni amb l’associació ‘Festival & Contest’ de Rímini, Italia, amb l’objectiu de sumar una nova proposta cultural, el Festival Internacional ‘Catalonian Break’ i allargar la temporada turística de la ciutat

El passat 19 de desembre, l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i el representant de l’associació cultural “Festival & Contest”, Alexander Godun van signar un conveni de col·laboració per a la realització del Festival Internacional artístic “Catalonian Break”.

Aquest certamen cultural constarà de dues edicions (primavera i tardor) que se celebraran respectivament els dies 29 d’abril i 28 d’otubre de 2019 a Calella. Es tracta d’un concurs-festival artístic multidisciplinar que congregarà assistents de diferents països i que comptarà amb una competició a la Sala Mozart, així com espectacles i actuacions a diversos espais de la ciutat.

Montserrat Candini va manifestar que “estem molt contents de què es pugui fer aquest festival l’any vinent, pel que representa d’anar consolidant la marca Calella cultura que nosaltres treballem des de fa temps”. Tal i com també va explicar l’Alcaldessa, la signatura d’aquest conveni respon a la trobada i a les reunions prèvies que l’Ajuntament de Calella va dur a terme a Rímini, en el marc de la participació a la fira TTG Incontri el passat mes d’octubre. També va expressar la seva satisfacció “de què siguin aquestes pròpies empreses, amb la proposta de nous festivals, que piquin a la porta de Calella perquè les referencies són bones i perquè anem consolidant la marca Calella cultural”.

Deixa un comentari