Publicat el 25/05/2020

Un cop ha acabat el procés de Dividend Digital, d’alliberació de la banda de 800 MHz, els operadors començaran a desplegar la tecnologia 4G pel territori en les freqüències que abans utilitzaven els canals de televisió

Per aquest motiu, pot ser que hi hagi llars que no rebin bé el senyal de TDT, sobretot si estan molt a prop de les estacions de telefonia mòbil. Per resoldre-ho, cal que un instal·lador antenista col·loqui un filtre a l’antena de televisió.
Els ciutadans que visquin en una zona afectada pel desplegament del 4G rebran una carta on se’ls informarà que viuen en una zona que pot presentar dificultats de recepció de TDT. En aquest cas, hauran de trucar (ells mateixos si viuen en una casa unifamiliar, o bé el president si es tracta d’una comunitat de veïns) al Centro de Atención a Usuarios i se’ls resoldrà el problema de forma totalment gratuïta.
S’hi pot contactar a través del telèfon 900 833 999 o a través del web www.llega800.es. Hi ha un termini de sis mesos per sol·licitar l’actuació.

La tecnologia 4G és una millora en la velocitat d’internet. Ara descarregar-se o pujar un vídeo a internet serà molt més ràpid. També hi haurà més cobertura de xarxa dins els edificis i més cobertura geogràfica, cosa que permetrà que arribi a zones rurals del país.
Més informació:
http://www.arenysdemunt.cat/ARXIUS/2020/Comunicacio/Triptic_Llega800.pdf
http://www.arenysdemunt.cat/ARXIUS/2020/Comunicacio/Infografia_Llega800.pdf

Deixa un comentari