Publicat el 20/06/2022

Les pistes esportives es troben ben a prop del pavelló d’esports, a l’altre cantó del carrer de Montevideo

 

 

 

Les dues noves pistes poliesportives descobertes del parc de Vallmora ja estan enllestides i obertes al públic, un cop s’han donat per finalitzats els treballs de construcció.
Estan situades en la zona del parc adjacent al carrer de Montevideo, just al davant del Complex Esportiu Municipal. De fet, les noves pistes complementen els espais de l’equipament, però també doten la vila de més zones lúdiques i esportives per a l’ús de la ciutadania i les entitats del Masnou.

S’han dissenyat de manera que siguin òptimes per a la pràctica de múltiples esports. Els punts de llum que s’hi han instal·lat permetran que també es puguin utilitzar durant les tardes d’hivern.
El projecte s’ha completat amb l’adequació dels accessos que connecten les pistes amb el carrer de Montevideo i la resta del parc.

Les obres, que es van iniciar el 17 de gener, suposen una inversió de 372.206,33 euros (IVA inclòs) per a l’Ajuntament. Bona part d’aquesta xifra prové d’una subvenció de 340.000 euros atorgada per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació de la xarxa de governs locals 2019-2023.

La creació d’aquest nou espai esportiu duu implícita la culminació d’una de les darreres fases de reordenació del parc de Vallmora. De fet, el projecte de construcció de les pistes inclou accions de condicionament de l’entorn, de manera paisatgísticament coherent amb el conjunt d’aquesta gran zona verda. Per exemple, s’hi han plantat dues agrupacions d’arbres. Una part són pollancres (Populus alba) i freixes (Fraxinus angustifolia), que ja arrelen a la franja que separa les dues pistes. La resta, 21 arbres, s’han disposat al voltant del nou equipament. Són lledoners (Celtis australis), aurons blancs (Acer campestre) i freixes (Fraxinus angustifolia).

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari