Publicat el 28/03/2022

La caminada del diumenge 3 d’abril, amb l’estrena de la Ruta del PIRI, serà el plat fort de la novena edició de la Setmana de la Salut

 

 

 

Després de dos anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, Vilassar de Mar recupera, de l’1 al 8 d’abril, la seva Setmana de la Salut amb una caminada que incorpora un nou itinerari a les rutes saludables, i moltes altres activitats per informar, prevenir i fomentar hàbits saludables entre la població.
La caminada, amb l’estrena de la Ruta del PIRI, serà el plat fort de la novena edició de la Setmana, que també tindrà diversos tallers de cuina, esport i primers auxilis, així com activitats específiques per al jovent i xerrades.

Les inscripcions per la caminada ja es poden realitzar, de forma gratuïta, a través de l’app VdM.

La ruta PIRI, de 8,4 km, travessa Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Cabrils i Vilassar de Dalt, i transcorre per trams de l’antic Camí del Mig oferint la possibilitat de descobrir indrets de gran bellesa encara poc coneguts. El recorregut té una duració aproximada de dues hores.
Organitzada per la Comissió d’estils de vida saludables, la Setmana de la Salut comptarà també amb tallers d’hipopressius, marxa nòrdica, capoeira, zumba i cuina. Els infants podran aprendre a fer formatge i també a afrontar les seves pors en un taller que, sota el títol Menja’t les pors!, impartirà una psicòloga infantil.
La Regidoria de Joventut fa enguany una proposta per al jovent que inclou diverses sessions de tupper sex, esports i una caminada per la nova ruta PIRI, entre altres activitats.
Com en edicions anteriors, la festa de la salut al nostre poble ofereix també la possibilitat de fer un taller amb contingut vital: el de primers auxilis i la utilització dels desfibril·ladors externs automàtics (DEA). Tindrà lloc a la tarda del 7 d’abril i les persones que hi assisteixin aprendran a fer servir aquests aparells de vital importància, que diagnostiquen i tracten certes arrítmies i parades cardíaques.

Consultar programació: http://www.vilassardemar.cat/recursos-compartits/arxius/serveis-personals/sanitat-i-familia/Programacio%20IX%20Setmana%20de%20la%20Salut.pdf

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari