Serveis mínims a l'Ajuntament de Montgat, fins el 30 de març | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/03/2020

L’alcalde de Montgat, Andreu Absil Sola, ha signat el decret que recull els serveis mínims i l’adequació dels sistemes de treball arran de l’emergència sanitària derivada de l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat per la transmissió del COVID-19

El decret fixa els serveis mínims municipals fins el dia 30 de març. El paquet d’accions per frenar l’extensió de la pandèmia i els serveis públics municipals essencials pels propers dies, són:

– OAC (Oficina d’atenció a la ciutadania)
Romandrà tancada i l’atenció telefònica a la ciutadania es canalitzarà a través del telèfon 93 469 49 00. No obstant això, a l’oficina hi romandrà una persona per tal de garantir els serveis mínims a efectes d’incidències, establint-se una rotació entre el personal.
– Policia Local
La totalitat dels llocs de treball d’acord amb la planificació establerta pel servei.
– Serveis Socials
S’estableix com a servei mínim la presència de dues empleades públiques amb perfil tècnic i una amb perfil administratiu, en torns rotatius de 5 dies, d’acord amb la planificació establerta pel servei. L’atenció a la ciutadania es canalitza a través del telèfon 93 469 08 08.
– Brigada municipal
Hi haurà dues persones diàriament prestant aquest servei establint-se una rotació entre el personal.
– Jardineria
No es preveu la obligatorietat d’establir serveis mínims durant la vigència d’aquest període, no obstant això, en cas d’augment d’emergències climatològiques aquests serveis es podran veure afectats.

La resta de personal realitzarà teletreball per tal d’evitar el màxim de desplaçaments i fomentar el confinament al domicili.
D’aquesta manera, l’Ajuntament  de Montgat lluita contra la transmissió del COVID-19 i redueix els riscos sanitaris tant del personal com de la ciutadania.

Aquesta mesura és immediatament executiva i tindrà vigència fins al dia 30 març de 2020.

 

Deixa un comentari