Publicat el 26/10/2022

Escolta Jove ofereix, a través d’una atenció individualitzada, suport a les i als adolescents i joves en moments de desorientació, dubte o patiment amb l’objectiu de millorar-ne el benestar emocional

 

 

 

S’han iniciat dos nous serveis orientats a l’acompanyament i millora de les emocions: Escolta Jove, centrat en l’escolta i l’acompanyament emocional per a joves d’entre 12 i 25 anys, i Benestar Emocional, que ofereix acompanyament, orientació i intervenció als infants de 3 a 12 anys i a les seves famílies.

El servei té la finalitat de promoure el benestar emocional en aquestes edats i afavorir el creixement personal, oferir eines i recursos que afavoreixin l’adquisició d’autonomia, sobretot en el pas de l’adolescència a la joventut, i escoltar, assessorar i orientar de forma individual a les persones joves.

El servei Escolta Jove s’ofereix a l’Espai jove Can Salamó de Premià de Mar, de dilluns a dijous, de 16 a 20 h, preferentment amb cita prèvia.
S’hi pot contactar al telèfon 627 20 45 48, bé trucant o bé via WhatsApp, o escrivint a l’adreça electrònica escoltajove@premiademar.cat. El servei està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Per la seva part, el servei de Benestar Emocional, centrat en infants de 3 a 12 anys, contempla, a partir d’una diagnosi inicial realitzada a través d’una exploració amb el mateix infant, la família i el centre educatiu, un acompanyament individualitzat i grupal amb altres infants amb les mateixes necessitats.
Les sessions es portaran a terme al Centre Cívic situat a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, de dilluns a dijous en horari de tarda.
Les derivacions per participar en el programa es podran fer a través dels centres educatius o bé directament per part de les famílies.

Les famílies interessades poden sol·licitar el servei seguint l’enllaç. Una vegada efectuada la derivació, se’n valorarà la idoneïtat per formar part del programa.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari