Publicat el 05/12/2014

Segons ha informat Premià Notícies, ja hi ha sentència sobre els usos de Can Sanpere. Així, en el decurs del passat ple municipal va transcendir que l’Ajuntament ja disposava de la resolució judicial que finalment, i tal com s’havia previst, dóna la raó als demandants i, per tant, es manifesta en contra del Pla Urbanístic Municipal pel que fa a la qualificació d’aquesta finca.
L’alcalde premianenc, segons la mateixa font, ja ha manifestat que “no creu que la sentència sobre Can Sanpere, que dóna la raó a Núñez i Navarro, hagi d’alterar els plans de l’Ajuntament respecte de la consulta i la possible expropiació de la finca”.
Buch també ha manifestat que el resultat de la sentència s’esperava i que ara l’únic camí és el de l’expropiació. A més, encara quedaria pendent una altra sentència en relació a la demanda presentada per la propietat quan l’ocupació va impedir enderrocar la fàbrica i iniciar l’activitat industrial.
A banda, en la recta de la consulta popular que s’ha de fer a Premià de Mar per decidir sobre aquesta expropiació, del 12 al 20 de desembre, han arrencat els debats sobre la qüestió.
La primera sessió dels Diàlegs sobre Can Sanpere: Impacte social, econòmic i urbanístic, va reunir una quarantena de persones a la sala petita de l’Espai l’Amistat i va comptar amb les intervencions dels caps dels serveis econòmics i territorials de l’Ajuntament, Jesús Sierra i Josep M.Fabregat, que van centrar les seves exposicions en els possibles efectes de l’expropiació de l’espai que ocupa Can Sanpere en els àmbits econòmic i urbanístic.

Deixa un comentari