Publicat el 14/04/2015

Aquest dimecres 15 d’abril, a les 19 h al centre social Mn. Josep M. Galbany, el Banc de Temps de Vilassar de Mar organitza una segona trobada de socis i sòcies i persones que hi estiguin interessades.
L’objectiu de la trobada és que els participants en el projecte es coneguin i facin un primer intercanvi d’impressions i perquè persones interessades en formar-ne part vegin quin és el seu funcionament.
Des de la posada en marxa del Banc de Temps, el 6 de novembre de l’any passat, ja hi ha una setantena d’ofertes i una seixantena de demandes relacionades amb l’atenció de les persones (acompanyar infants a l’escola, llegir contes o jugar, acompanyar gent gran al metge, llegir-los llibres), tasques domèstiques (cuinar, cosir, tenir cura d’animals, petites reparacions de casa), formació (classes d’idiomes,) i informàtica (lliçons bàsiques de Windows, Internet, reparació d’ordinadors…).
Tota la informació de les activitats que es poden intercanviar es pot trobar al web
www.bdtvilassardemar.net. Les persones que no disposin d’Internet poden adreçar-se a can Bisa (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h), a can Jorba (dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 20 h), a l’Escola Nàutica (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) i als locals municipals de la pl. Carles Trias, 43 (dijous de 18 a 20 h).
Acte: Trobada
Dia: dimecres 15 d’abril
Hora: les 19 hores
Lloc:Centre social Mn. Josep M. Galbany

Deixa un comentari