Publicat el 21/04/2015

Un grup de dissenyadors i interioristes de la ciutat han presentat la segona edició de la Badalona Home Design, una fira de decoració que es desenvolupa en un espai real, enguany l’edifici de l’antiga oficina de Correus. La Badalona Home Design es podrà visitar a partir del dia 23 d’abril i fins al 17 de maig.
La nova proposta ha estat presentada avui pels promotors d’aquest projecte, acompanyats per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; i el president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord, Ferran Alberch.
Dissenyadors, interioristes, decoradors i arquitectes badalonins s’han unit en aquesta iniciativa per donar a conèixer les darreres tendències de cada sector i transformar un espai real en aparador del comerç interiorista i de disseny de la ciutat. L’antic edifici de Correus es troba situat a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, al centre de la ciutat, i té una superfície de més de 1.300 metres quadrats, el doble d’espai de l’edició anterior. En el seu interior els visitants trobaran un total de 24 espais ambientats i decorats amb diferents estètiques. L’antic edifici de Correus és una edificació dels anys 50.
L’exposició es desenvolupa mitjançant un innovador plantejament temàtic i a través de 5 línees estètiques:
• BHD HOME: es mostren projectes de decoració, interiorisme i reformes
• BHD OUTDOOR: es mostren propostes de paisatgisme, jardineria, i exteriors
• BHD CONTRACT: es presenten projectes conceptuals, decoració d’espais públics, restaurants i suites d’hotel
• BHD CONCEPT: es presenten firmes d’avantguarda, materials de nova generació, plataformes creatives i propostes trencadores. Cal destacar que BHD ha creat el Concurs de disseny Pau Gargallo i Basi. Els alumnes de l’Escola d’art i disseny superior Pau Gargallo amb la col·laboració de Basi han participat en un concurs d’aparadors. La proposta guanyadora es mostra a mida real al hall de BHD.
• BHD GALERY: es mostren propostes d’art, pintura, escultura i fotografia. Una experiència artística que té com a objectiu sorprendre al visitant durant el seu recorregut


A la Badalona Home Design (BHD), que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, hi participen 21 empreses badalonines del sector, la qual cosa representa un increment en relació a l’any passat quan es va decorar l’interior de la Casa Clara, un edifici de propietat municipal situat al parc de Ca l’Arnús i Can Solei.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “la proposta d’aquesta segona edició és espectacular i el treball que s’ha fet demostra la consolidació de la Badalona Home Design, un projecte singular que ja s’ha convertit en un espai de referència”.Aquesta iniciativa posa de relleu que Badalona és una ciutat viva i dinàmica i que quan el sector privat i el sector públic treballen en la mateixa direcció qualsevol projecte es pot acabar convertit en una realitat espectacular”, ha afegit-
La portaveu de Badalona Home Design, Eli Ruiz, ha explicat que “l’experència de desenvolupar enguany aquest projecte decoratiu a l’antic edifici de Correus ha permès crear espais únics i de total avantguarda, amb una gran qualitat estètica i que representen l’escènica dels professionals que hi prenen part”.
Els participants en aquesta edició són: Zebra Disseny i Comunicació, Meritxell Llubià, Tot Decor Tot Cuina, Atmosfera-showroom, Reafes, RM Estudis, Mobles Zamora, Asindem, Alberch, Núria Tuca, Badagres, Contract Solutions i Bnestar, Ergokids, Construcciones Conindec, Toldos Zaballos, Juli Nin Moblament, Decus Parquets, Obra decor, Perfyplast, Escofet i Quercus Jardiners.
La Badalona Home Design acollirà també, conferencies, tallers, xerrades i activitats per tota la família.
L’horari d’obertura al públic va de dijous a diumenge, de 10 a 21 hores. La visita és gratuïta.
Per a més informació:
www.bhd.cat

Deixa un comentari