Publicat el 22/04/2020

L’Ajuntament i l’entitat Fondistes Premianencs han decidit de forma consensuada no realitzar la Cursa Popular de Premià de Mar d’aquest pròxim estiu

La cursa s’havia de celebrar el pròxim 4 de juliol en la que havia de ser la seva XXIII edició. Davant les circumstàncies actuals, però, i en la línia del que han fet els organitzadors de la majoria de proves esportives, s’ha decidit ajornar la cursa a 2021.
El conveni entre l’Ajuntament de Premià de Mar i Fondistes Premianencs continua vigent de cara a la celebració de la cita esportiva l’any vinent. Així mateix, l’entitat esportiva es posa a disposició de la resta de clubs locals per sumar esforços durant aquests moments tan complicats.

La Cursa Popular d’Estiu de Premià de Mar és una cita consolidada de l’atletisme català. Durant els últims anys, la Cursa havia consolidat la seva presència al calendari esportiu amb un doble recorregut de 10 i 5 quilòmetres, i una gran presència de públic als carrers de la vila.

La Festa Major, a l’espera del que dictaminin les autoritats sanitàries
La Cursa d’Estiu sol ser l’avantsala de la celebració de la Festa Major de la vila. Respecte als actes de la Festa, ara per ara no hi ha res decidit. Les decisions es prendran en funció del que determinin les autoritats sanitàries en el seu moment.

 

Deixa un comentari