Publicat el 12/04/2021

L’autor, amb un dibuix de traç singular, crea composicions d’atractius personatges, d’estètica original i sorprenent

El divendres 16 d’abril tindrà lloc l’obertura de l’exposició, de les 18 a les 20 hores, i es podrá visitar fins al  diumenge 16 de maig, sempre amb aforament limitat i manteniment de les mesures de seguretat

En aquesta exposició trobareu una selecció de dibuixos representatius de la prolífica obra de l’artista mataroní Joaquim Ma Bartra.
L’artista, advocat de professió, destaca pel seu recull d’escenes vives que descriuen la complexa, contradictòria i grotesca natura del comportament social de l’ésser humà. L’autor, amb un dibuix de traç singular, crea composicions d’atractius personatges, d’estètica original i sorprenent. El missatge, tractat amb ironia intel·ligent, representa una paròdia mordaç i sensible.
Al primer cop d’ull, els espectadors apreciaran l’obra en un sentit global. S’interrogaran sobre el significat evident o encobert i gaudiran de la qualitat artística de les creacions tan particulars.
Captivats per la imatge, experimentaran un efecte magnètic apropant-se lenta i progressivament al quadre per no perdre’s cap detall.

Lloc: Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres,
Carretera de Sant Vicenç, 14 (Can Caralt)
www.ajllavaneres.cat/museu

Deixa un comentari